Ilta-aurinkoa Riisillä 12.2.-11

© Mika Kaivola

Vaihteeksi taas Riisitunturilla, tällä kertaa ensimmäistä kertaa kevättalven ilta-aurinkoa ihastelemassa. Riisillä on aina upea auringonlasku, myös talvella.

Aurinkoisen pakkaspäivän värit ovat upeita ja niin myös auringonlaskun värit. Sinisen ja purppuran sävyt taivaalla ja hangella ovat suorastaan henkeä salpaavia, vaikka eivät ne kuvissa täysiin oikeuksiinsa pääse.

 

© Mika Kaivola

Kuvauskalustona Nikonin D7000 ja Samyang AE14, tuttavallisesti pjongjang, tuottavat varsin hienoja otoksia. Valitettavasti ko objektiivi on täysin manuaalisena harjoittelevan räpsijän, kuten allekirjoittanut, repertuaarin ulkopuolella ainakin reilun 20 asteen pakkasessa. Harjaantuneemman kuvaajan käsissä näkymä Riisiltä Kitkalle on suorastaan kuvauksellinen.

© Mika Kaivola
© Mika Kaivola

Upeiden talvivärien lisäksi Riisiltä löytyi myös takuuvarmaa tykkyä, sitä samaa mitä on pitkin Koillismaata vaaroilla ja tuntureissa. Puut ovat todella kauniita talvipuvuissaan, aivan kuin tunturin oma hiljainen kansa.

Ja näyttäytyihän itse kuu-ukkokin meille. Kuumat kaakaot ja makkarat masussa saimme tallustella lumikengillä kuun valossa takaisin autolle.

© Mika Kaivola
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s